Foto: Per Dagfinn Wolden

Tollkonsult ett år på Vestlandet!

Tollkonsult Avdeling Os åpnet 1. april 2020, og vi kan i disse dager markere ett år på Vestlandet. Kun få uker før oppstart traff Covid-19 Norge med full kraft, og oppstarten ble mer spennende enn det vi hadde forestilt oss. Norge stengte ned, og fremtiden ble usikker.

Som for de fleste andre bedrifter ble dette også en tøff periode for Tollkonsult. Konklusjonen var imidlertid klar, vi skulle åpne som planlagt. I ettertid har det vist seg å være en riktig beslutning. 1. april i fjor kunne Tollkonsult ønske Monica Flaterås velkommen til første arbeidsdag i vår nyopprettede avdeling i Os. Det ble "virtual onboarding" for Monica, og en arbeidshverdag  hvor Teams ble vårt viktigste arbeidsverketøy. En arbeidshverdag de fleste av oss kjenner seg godt igjen i det siste året. Et krevende år, men utrolig lærerikt på alle måter, både for sjefen og den nyansatte. Og ikke minst: Gøy!

Tollkonsult har fått god kontakt med næringslivet på Vestlandet, og har fått mange nye kunder her. Vi ser frem til et nytt spennende år her vest. 

 

 

Avd. Oslo

Besøksadr. Nydalsveien 28, 0484 Oslo
Postadr. P.b. 176 Kjelsås, 0411 Oslo

Avd. Os

Besøksadr. Brugata 6
Postadr. Brugata 6, 5200 Os

Kontakt

Telefon. +47 24 07 70 50 
E-post. post@tollkonsult.no