Om Tollkonsult

Tollkonsult ble 12. mai 2003 etablert som enkeltpersonforetak, og ble 1.1.2005 etablert som AS. Grete Johanne Koht Astad er eier og daglig leder. Vi har i dag avdelinger i Oslo, Os sør for Bergen og i Stavanger.

Tollkonsult er et lite konsulentfirma, men har en godt etablert plass i markedet.

Kontakt oss

Telefon. +47 24 07 70 50 
E-post. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velg Tollkonsult hvis følgende er viktig for deg:

Fagkunnskap

Bred tollfaglig kompetanse og lang erfaring gir oss det beste utgangspunktet for å veilede din bedrift. Allsidig bakgrunn fra Tolletaten og transport- og logistikkbransjen har gitt oss god innsikt i og kunnskap om utfordringer og problemstillinger import- og eksportbedrifter står overfor i møte med et omfattende og komplisert regelverk. 

Faglig engasjement

Tollkonsult sitt ambisiøse mål er å skape økt interesse for fagfeltet toll, alt for mange bedrifter har for lite kunnskap om toll- og avgiftsregelverket. Men hvordan få det til? Stor interesse og engasjement for eget fagfelt er en forutsetning for å kunne inspirere, engasjere og formidle kunnskap. Et genuint faglig engasjement åpner døren for gode diskusjoner, og mange gode møter med dyktige ansatte i de bedriftene vi jobber med. Og av slike møter blir det gode prosesser.      

Dialog

En prosess er kommunikasjon og samarbeid, og et godt resultat skaper vi sammen med deg som kunde. Din kunnskap om egen bedrift og egne produkter er avgjørende i dette arbeidet. Tollkonsult sin rolle er å strukturere og systematisere denne informasjonen, og "oversette" den til tollfaglig terminologi og logikk. En slik prosess krever et godt samarbeid for optimalt resultat.  

Bygging av kompetanse

Kunnskap skal formidles, og kompetanse bygges. Tollkonsult ønsker å tilby en merverdi i form av økt kompetanse i din bedrift. I prosjekter som går over lang tid er dette en naturlig del. Nøkkelpersoner i prosjektet opparbeider seg etterhvert grunnleggende kunnskap om toll, og får god innsikt i tollregler og prosedyrer det er viktig å kjenne til. Med økt kunnskap kommer også økt interesse og engasjement for faget.

 

Avd. Oslo

Besøksadr. Nydalsveien 28, 0484 Oslo
Postadr. P.b. 176 Kjelsås, 0411 Oslo
Tlf.: + 47 24 07 70 50

LinkedIn

Avd. Os

Besøksadr. Brugata 6
Postadr. Brugata 6, 5200 Os
Tlf.: + 47 24 07 70 50

Avd. Stavanger

Besøksadr. Professor Olav Hanssens vei 7A, 4021 Stavanger
Postadr. Postboks 8034, 4068 Stavanger
Tlf.: + 47 24 07 70 50